COVID-19 : Réservez l’esprit tranquille

Nos sanitaires sont désinfectés deux fois par jour, chaque location est désinfectée et aérée après le départ d’une famille en plus du protocole de nettoyage existant. Du gel hydro alcoolique est disponible sur l’ensemble du camping. Des kits de produits de nettoyage sont en libre service et gratuit sur demande à la réception afin de rendre les locations propres. Nos équipes se mobilisent pour garder une hygiène irréprochable au sein de notre camping.

Informations sur le pass sanitaire

Uitzichttoren van de 4 Meren

Camping "le Val d'Amour" in Ounans, departement Jura

Camping "le Val d'Amour" in Ounans, Jura

De 3-sterren camping "Le Val d’Amour" bevindt zich in Bourgogne-Franche-Comté, in het departement Jura, centraal gelegen in de streek Val d’Amour, tussen Dole en Arbois. Hier wordt u verwelkomd in een gezellige, familiaire sfeer van 1 april tot 30 september (van maart tot november voor stacaravans en chalets), op een oppervlak van 3,65 hectares.

Accommodaties

Chalets, stacaravans, originele accommodaties

Alle accommodaties zijn uitgerust met dekens en kussens, tuinmeubelen en houtskoolbarbecue.

Alle accommodaties bekijken

In Bourgogne-Franche-Comté

Camping "le Val d'Amour" in Ounans, Jura

Voor camping "le Val d’Amour" in Jura is het belangrijk om vakantiegangers een gezellig en hartelijk ontvangst te bieden, zodat ze optimaal kunnen profiteren van hun verblijf in Jura. Profiteer van de brede keuze aan accommodaties op onze camping, gelegen in een rustige, groene omgeving in het hart van de "gouden driehoek", op 20 km van Dole (stad van kunst en geschiedenis), 15 km van Salins Les Bains (kuuroord) en 12 km van Arbois (hoofdstad van het wijngebied Jura), vlakbij de rivier «la Loue».

Kinderspeeltuin camping in Jura

Kinderspeeltuin met glijbaan, schommels, veertoestellen en trampoline

Waterpark camping le Val d'Amour in Jura

Waterpark met zwembaden en glijbanen

Jura vakantieverhuur

Ga eropuit in het departement Jura

Ga eropuit in Jura, bekend om zijn grote verscheidenheid aan landschappen, en gebergte. Door het zeer gevarieerde reliëf vinden we hier zowel bergen als meren, laagvlaktes, rivieren, bossen, wijngaarden en zelfs grotten. De verschillende gebieden zijn goed bereikbaar vanaf de camping. Ideaal voor grote en kleine natuurliefhebbers.
In het hele departement kunnen vele activiteiten beoefend worden.

De Loue-waterval
Salins les bains en het Zoutmuseum
Uitzicht op de grachten van Dole
Arbois, geboorteplaats van Pasteur